Wow, dette kan jeg også ;)

Jeg ramler stadig innom merkelige saker, har kanskje litt for lett for å klikke på tvilsomme reklamer? Uansett, denne her kunne nesten holdt det den lover, hadde det bare ikke vært for at jeg vet at Photoshop eksisterer…
Rynkekremen som stopper aldring? Hah… foreslår heller et godt Havheksa produkt jeg 😉
Uansett, dere kan jo klikke på siden til Moderne Liv og lese reklamen sjøl, jeg tok ikke sjansen på å legge ut bildene derfra. Men se sjøl og fortell meg gjerne om dere virkelig tror på sånne «mirakelkremer».

Og skulle det bli et overveldende flertall for troende så skjønner jeg at jeg må oppdatere sidene mine, for sånt lover ikke mine kremer altså 😉 (ikke ennå ihvertfall) Men jeg er minst like god som reklamefotograf, via photoshop, som de som lagde den reklamen.

Eh, kanskje jeg blir saksøkt av det firmaet nå? Nope, neppe, jeg tar sjansen 😆


Kommentarer

Wow, dette kan jeg også ;) — 8 kommentarer

  • Mirakler?
   Hvordan var nå det igjen?
   Det umulige tar vi med en gang, mirakler tar litt lenger tid?
   Tror det var noe sånt

  • Syntes det jeg også ja 😉
   Men den beste kuren er nok photoshop, ingen tvil om det. Sjøl om jeg holder en god knapp på det jeg lager selvsagt, for noe kosmetikk må man jo ha, men å slå av tjue år på 14 dager? Nei da må man trikse fælt.

 1. Disse antirynke kremene er stappa fulle med hormoner bl.a. Huden blåses opp, men i det øyeblikket en slutter med de, så har en brått flere rynker enn før en begynte med de.
  Det er bare tull å bruke dem. Koster skjorta og ræva gjør de også. 😮

  • Hadde det bare vært hormoner de er stappfulle av. Det er mye skummelt i sånne kremer. Men at de er bare tull, ja det er helt sikkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge