Vinterferie? Javisst og mere til ;)

Jeg tok med meg min kjære og vår allestedsnærværende venn Teddy på ferie til trønderhovedstaden. Bursdag hadde jeg også på samme tid, veldig passende 😉 Så for snart to uker siden dro vi herfra. Med skinnende sol rett før avmarsj leita vi fram solbrillene…. joda, det var optimistisk det For før vi rakk ut av døra kom det ei kraftig snøbyge. Ikke kunne vi vente lenger heller så vi måtte bare pakke oss inn som best vi kunne i regntøy med mer. Det ble en våt overfart i vår lille båt for å si det mildt. De som leste om Vedfraktinga vår vet at den er liten. Men vel framme på naboøya var det godt å vrenge av seg alt det våte.

Jeg for min del hadde pakket ned den lille pudderdåsa mi i tilfellet det skulle bli behov for den… dumt! Jeg rakk å gå ombord i hurtigbåten, men ikke noe mer. Da fikk jeg beskjed om en hasteoppdatering på et av de nettstedene jeg driver, froan.net. og vips, der stod jeg klistra opp til vinduet i båten, lett pjuskete og fuktig, men oppdateringa kom på plass den 😉

Inn til byen kom vi oss da, og det ble gjensyn med mitt nestenbarnebarn og hans far. Helga i seg sjøl koste vi oss på hotell og jeg har ingen planer om å dele hverken opplevelser eller bilder fra det med dere. Litt privatliv bør ei heks ha vel? 🙂

Men søndag kveld sjekket vi ut og flyttet oss over til det som vi virkelig håper at kan bli vårt andre hjem i fremtiden. Nemlig Svartlamon, økolandsby, med verdens herligste mennesketyper av alle merkelige slag. Der treffer man flere unike karakterer på en gang enn noe annet sted det er jeg overbevist om. Og vi, gubben og jeg, passer selvsagt veldig godt inn.

Når man først kommer seg dit er det liksom ikke noe som haster lenger. Vi får låne et rom i et kollektiv når vi er på tur, men alle de andre som bor der er i 20-åra så vi blir vel litt som gamlinger på tur i forhold, men det merkes heldigvis ikke. Dessuten så har vi reist så mye rundt i dette landet, overnattet på merkelige steder og ikke minst hos mange forskjellige mennesker så vi finner oss nesten alltid til rette, praktisk egenskap 😉

Denne gangen holdt det på å bli et veldig langt opphold, vi ble liggende værfaste inne i byen! Det var utrolig… men med vinterferie så har de fleste med hus på naboøya ingen soverom ledig så det var tryggest å bli i byen. Men vi kravlet oss på hjemvei torsdagen, det fikk vi angre på. I bekmørket skulle vi ta vår 10 minutters tur over, i tillegg var det vind og det regna så det spruta. Var ikke mulig å se hånda foran seg, bokstavelig talt. Med lommelykt hadde vi noen meters sikt og klarte å komme fram i god behold, men huff for en tur.

Alt i alt så trengte vi litt mer fri etter den ekle hjemreisa, ihvertfall mente modemene våre det. Begge to streika. Og aggregatet var fornærma fordi vi hadde reist fra det så det nekta å holde på bensinen. Jada, det her er standard hver gang vi, enten en av oss eller begge reiser bort, da skjer det noe med elektroniske greier i huset. Alt er fiksa nå, sånn noenlunde.

Bilder fra turen osv blir det Teddy som besørger ved en senere anledning. De må redigeres først og det rekker jeg ikke i natt. Men bildet under her er en bursdagsgave jeg fikk i byen 😉 Blåst på Trondheim glassblåseri, ikke helt ferdig for det skal monteres lampe inni, men den er flott uten også synes jeg.

Bursdagsblomst


Kommentarer

Vinterferie? Javisst og mere til ;) — 6 kommentarer

  • Nei det har du rett i, det er mye som kan skje på tur. Men det gikk heldigvis bra denne gangen også.
   Ha en fin dag du også 🙂

 1. Spenning og hygge hånd i hånd. 🙂

  Jeg vet ikke helt om jeg tør dette, men legger likevel ut en link til en ny liten blogg-greie jeg har startet. Jeg håper du vil ta en kikk,kommentere og aller aller helst bli medskribent/gjesteskribent…. Håp, men ingen tvang. 🙂
  Og du: den er helt i startfasen og ikke noe er egentlig helt fastsatt.

  Ha en fin søndag.

  http://skomtenisse.blogspot.com/

  • Takker for invitasjonen, foreløpig må jeg nok nøye meg med å lese der, men kanskje jeg får tid til å bidra senere 😉 Så ut som et sted jeg kan ha noe å bidra med og spennende.
   Sender deg en mail etterhvert 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge