Ukependler

Endelig var jeg litt tilbake igjen i sivilisasjonen, les: øya uten innlagt strøm og vann, men med internett 😉
Så her kommer en liten oppdatering på hva som skjer i livet mittSom mange vel har fått med seg så har jeg hatt leddproblemer i flere år, etterhvert så har det blitt så ille at jeg har vært sykemeldt over temmelig så lang tid. Det igjen har ført til at jeg havnet i NAV systemet og er blitt satt på arbeidsavklaring. Så nå er jeg ukependler til Hitra.

Hitra er egentlig et veldig så greit sted og Dalpro hvor jeg nå er på jobb hele uka er fantastisk, eneste problemet er at de lager fantastisk god mat der og at det er altfor mange pauser iløpet av dagen. Nåja, det siste er vel egentlig greit nok, det er min egen feil om jeg absolutt skal ta meg en røyk da. Maten derimot, den er for fristende til å kunne motstå. Ta en titt på Godt fra Kysten  så skjønner du hva jeg mener.

Siden jeg ukependler så har Dalpro også klart å skaffe meg bolig på Hitra, med noen virkelig herlige naboer. De er ikke alltid så stille av seg, men de gjør liten skade… kremt, de ville er vel faktisk skadedyr for de som har hager. Men de er jo så skjønne.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ved siden av jobben har vi også hatt en skikkelig underskriftskampanje på gang her. Så om du noen har planer om å besøke oss her ute på paradisøya er det fint om du signerer den. Det har nemlig blitt veldig vanskelig å komme seg ut hit eller tilbake, for bussholdeplassen vår ble plutselig borte. Nærmeste holdeplass er 900 meter unna og det tar minst ti minutter å gå dit. Men rutene tar jo ikke hensyn til det, neida, ifølge de så har vi fem minutter på å rekke bussen, bare gjett hvilket stress det kan bli, for ikke å snakke om umulig.
Underskriftskampanjen på nett

Sånn ellers så er det valg snart, jeg har fulgt valgkampen via twitter av alle ting, rett og slett pga nettmanko i uka. Litt kjedelig, men sånt man må leve med det. Uansett, du vet vel at du bør stemme MDG?

Vel det var en liten oppdatering på mitt liv for tida, det kan vel fortsatt ta litt tid før det kommer jevnlige påfyllinger fra min side. Men jeg tar mange bilder underveis her så utover vinteren håper jeg det blir tid og mulighet til å vise frem mye flott 😉

Godt valg folkens 😉


Kommentarer

Ukependler — 6 kommentarer

    • Jepp, de sørger for underholdningen for meg. For tv og internett finnes det ikke der. Men med sånne naboer så går det egentlig greit likevel 😉

    • Du hadde helt sikkert trivdes kjempegodt der 😉
      Arbeidsavklaring? Rett og slett fordi nav vil vite hvor mye arbeidsevne jeg har igjen og om det er noen vits i å bevare meg eller om de bare skal legge meg på hylla. Så jeg aner jo knapt hvordan det her skal gå da. Men er veldig spent, for det er jo mulig at det blir etterutdanning og det kan være spennende 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge