Telenor er avslørt – oppdatering 18 februar

Kanskje ikke den helt store avsløringa, men jammen kan det bli mye penger ut av det. For du har sikkert hørt uttrykket: ei krone her og ei krone der? Telenor svindler deg!
Vel saken er som så, i mange år har jeg brukt telenor kontantkort. Det er blitt fylt opp jevnt og trutt og brukt på samme vis, altså jevnt og trutt. Mot slutten av mitt telenor-forhold begynte jeg å ane at her er det noe som ikke stemmer. Jeg har hatt dagesvis uten kontakt med omverdenen på telefon.

Som du sikkert vet, med kontantkort er det mulig å få ganske så presise oppdateringer på hva som er igjen på saldo. Og du får garantert beskjed om når det er på tide å fylle opp kortet, for penger vil de jo ha. Sleipingene. Men jeg fikk ny telefon og bestemte meg for nytt nummer når jeg likevel skiftet teleselskap. Dermed sviktet jeg telenor på et vis.

Men som de fleste som har gjort det samme vet, det er lurt å beholde det gamle nummeret ei god stund, for det er alltids noen man glemmer å gi beskjed om nytt nummer til. Så jeg gjorde det, beholdt det gamle kontantkortet med 33 gjenværende kroner på.

Så gikk det noen uker, jeg sendte 7 – SJU sms fra det kortet i den tiden. Dermed kom det som en overraskelse at jeg først fikk beskjed om at saldo var under 15 kroner. Tre dager senere var det jammen tomt også. Uten at jeg hadde brukt telefonen i det hele tatt. Sabla godt gjort av Telenor, men de ble avslørt nå.

Skal det virkelig være sånn? Finner vi oss i alt mulig fra telegigantene bare fordi vi sjøl ikke holder styring? Jeg hadde som sagt en mistanke, men det ble bekrefta når kortet kunne tappes uten å være i bruk.

Rein svindel altså, utført av Telenor.

Og svindelen fortsetter. Kontantkortet ble fylt opp den 14 februar med 50 kroner, da hadde jeg altså 50 kroner på det! I dag, den 18 februar er saldoen 43,56. Det betyr at i løpet av 4 dager har det forsvunnet 6, 44 fra et simkort som ikke har vært i bruk! Forklar det den som kan, jeg kan ikke.

Bare så det er sagt, dette simkortet sitter i en helt ordinær mobiltelefon uten mulighet til datatrafikk og sånt som fort kan stikke av med noe. Det har ikke vært aktivitet på den i det hele tatt med et enkelt unntak, en sms inn, og en saldoforespørsel (saldo sendt på sms til 2525) Lurer på hva som skjer videre?

 


Kommentarer

Telenor er avslørt – oppdatering 18 februar — 10 kommentarer

    • Ja huff, skulle jeg tatt for meg Statoil eller Sas for den saks skyld så hadde jeg kunne laget en lang følgetong, kanskje best å la være 😉

      • har en lignende sak …vurderer søksmål og andmeldese svidel kr2995 .telenord påstår at jeg har kjøpt tjenester 79 gager for 25kr stykk fra et nett sted jeg ikke kjenner…tlf 2098.dette er et online spill for barn..har aldri kjøp tjenester av denne type før..svidel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge