Snart høst

I sommer har det vært en uendelig rekke av prosjekter her og det er neimen ikke slutt ennå… det har bare såvidt begynt…
Men før eller siden skal jeg nok klare å finne tilbake til bloggen igjen, håper jeg. Det må jo komme en tid utpå høsten? eller?

Ikke for det altså, naturen har allerede begynt å skifte farger den, i sommer har vi hatt nydelig vær, sånn innimellom som det her
Nice weather

Men nå og i tiden fremover kommer nok naturen til å skifte ut sin grønne og lilla prakt (røsslyngen blomstrer villig nå, så humler og bier har travlere dager enn meg egentlig) til de fargene her:

 

Tangen har fått høstfargene på, et sjeldent syn som sikkert har noe med vann, tidevannet eller temperatur å gjøre, jeg aner ikke. Men når hele fjærabeltet lyste opp i sånne høstfarger, ja da var det så en forflytta østlending ikke lenger lengtet etter skogens høstfarger 😉

 

Det er ei nydelig tid i naturen nå, ergo har jeg ikke tid til å være så mye innendørs og sitte foran skjermen. Den tiden kommer tidsnok likevel… Dessuten så svermer det insekter for tiden… jeg har jo videofunksjon på kameraet mitt, så bare gjett om det blir mye rart å se utover 😉


Kommentarer

Snart høst — 12 kommentarer

 1. Først og fremst koselig og å se at det rører på seg fra havet. 🙂 Høres spennende ut, og travelt. Men tiden kommer helt sikkert til roligere tider for deg også. Høsten også etterfulgt av…men det trenger vi ikke snakke så mye om enda.

  Håper at prosjektenes resultater svarer til forventningene, det gjør de sikkert. Sikkert er det vel også at rundt om sitter det mange nysgjerrige som venter i spenning, på deg og det som følger med. Kanskje et og annet spørsmål også, for alt jeg vet.

  Ei god natt, fin fredag og ei super helg ønskes til dere, fra fastlandet! 🙂

  • Har kastet meg over et kjempeprosjekt som kommer til å være synlig på nett, nemlig å dokumentere Froan! Altså alt som lever og rører på seg, og det som har vært i tidligere tider. Bor man i et naturvernområde så må man jo gjøre noe med det 😉
   Og det var bare et av mine mange prosjekter… sammen med flere dette da, håper jeg, og likeså med en matblogg som fortsatt ligger litt på vent. Joda, det meste kommer til å bli mesterlig! lagt ut på nett med tid og stunder.

   Men som du antyder, vi nærmer oss jo en tid som ikke nødvendigvis vil være så god for helsa, ikke for oss som sliter med å kjenne været på kroppen. Vi får bare håpe at alt går bra fremover.

   Ønsker deg en fin tid, men pytt, jeg svipper over til deg og ser hva du har gjort og da kan jeg jo ønske alt der 😉

 2. Vakkert det du presenterer her i alle fall.
  Regner med at tiden er knapp, som vanlig og det endrer seg vel neppe?
  Froan på nett, må kikkes på vet du 🙂
  Ha en deilig tid 🙂

  • Er nok en stor fare for at det ikke endrer seg, men pytt, jeg får sveipe innom når tiden strekker til.
   Ha en herlig høst så lenge, naturen skifter vel snart farge lenger sørpå også 🙂

 3. Stilig tang! 😮 🙂

  Glede meg til dokumentaren jeg, selv om jeg ikke ANER hvor i Norge Froan er..men det får jeg vel visst med tid og stunder. Gi et lite hint når den er publisert.

  Ellers: trivelig å sjå deg her att. 🙂

  Klem fra østlandets dype skoger, der bjørka begynner å bli gul, tyttebæra rød og vannet overveldende.

  • Tusen takk Elin 😉

   Froan ligger i Sør-Trøndelag og er lengst ut mot kysten, lenger vest har vi bare et par boreplattformer og Island. Kommer nok til å bruke det meste av vinteren til å få prosjektet litt klart, men det skal være interaktivt og nettbasert så det ligger lett tilgjengelig for alle hele tiden. Kommer tilbake med mer info når det begynner bli noe der 😉

   Klem fra de dype hav og paradisøyer

  • Det skulle ikke forundre meg om du får rett, er jo ikke lenge til det heller… tida flyr

 4. vakre bilder!
  Helt enig med, alt for mye fint som skjer ute til å sitte inne på denne tiden av året. elsker skogen og naturen på høsten:)
  Ha en fin søndag!
  klem Cathrine

 5. Høsten er ei nydelig tid, ihvertfall så lenge det ikke kommer alt for mye vått fra oven. Noen dager har det heldigvis blitt og da er det ut på tur, eller bare sitte på trappa og nyte naturen.

  Ha fine høstdager dere også, høstlige klemmer blåses over havet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge