Nedsatt fart

Ja det er ikke bare farten som er blitt nedsatt her i det siste, men også kapasiteten. Jeg har rett og slett ikke krefter til å være så aktiv på nett som jeg vanligvis har vært. Ser ut som om mørketida har tatt fullstendig knekken på meg i det siste.

Hjernen virker fortsatt, men koblingen mellom den og handling er helt borte vekk. Så jeg aner ikke hva jeg skal foreta meg når jeg først finner litt energi til å sitte ved en pc. Og det er rart det, veldig rart for meg som alltid har hatt så mye fantasi, ideer og stort sett mulighet til å gjennomføre det.

Nuvel, litt spenning har det vært i hverdagen her i det siste. Særlig siste butikktur, som var på tirsdagen. Det er jo velkjent at Froan som helhet har tradisjon for å hjemsøkes av journalister. VG, Adresseavisa, NRK osv osv. de har alle vært her før. Om jeg ikke husker helt feil, og det trur jeg ikke jeg gjør… hmm, et øyeblikk, jeg skal sjekke….

…nei det skal jeg visst ikke, siden jeg hadde tenkt å bruke til det var blitt stappfull av reklame (noe skal man visst tjene penger på). Uansett, det jeg hadde i tankene var en gammel reportasje i Vi menn, trur eg, som omhandlet pub til pub turene over hele Frøya. Men den var umulig å finne igjen altså.

Tilbake til tirsdagens tur på butikken. Allerede idet vi nærma oss naboøya, der butikken er, så vi folk oppe på den høyeste toppen. Nei, det er ikke imponerende høyt, bare veldig lett synlig 😉 Og når vi kom oss på land viste det seg fort å være en journalist/fotograf med følge. Noe jeg skjønner godt, det er et fantastisk utsyn fra det punktet. Men denne fyren var ikke noen hvem som helst nei. Det er ikke mange mennesker jeg misunner yrkesvalgene, men nettopp han her skulle jeg gjerne vært i skoene til.

For ned bakken mot butikken kom Johnny Haglund flanerende. Fullstendig umulig å gjenkjenne riktignok, men jeg er rappkjefta og forlanger alltid å vite hvem mennesker som bærer masse kamerautstyr jobber for. Så nå gleder vi oss til et nummer av Vi menn, trur det skulle bli påskenummeret, da kommer det en reportasje fra øyene her. Og holder det kjent Haglund kvalitet så regner jeg med at det kan bli artig å lese, særlig for oss som er kjent her ute selvsagt, men også for mange andre.

Selvsagt slapp han ikke unna uten en invitasjon til oss heller, men det er temmelig usikkert vær på denne tida av året så vi anbefalte at det ble gjort i sommerhalvåret. Kan jo bli spennende det. Da havner vel vi også i Vi menn, Nei, ikke som midtsidepike, fysj på tankene, mer sannsynlig pga galskapen i det vi gjør, nemlig å bo her! 😉

Etterhvert kommer det kanskje noen smakebiter på bloggen hans også, men i mellomtiden kan dere få kose dere med noen bilder jeg tok fra samme utkikkspost i august (jeg velger jo selvsagt bedre vær for mine turer, hihi)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Uansett hva man måtte si om Froan, naturen her er fantastisk, der er det ingen som protesterer eller?


Kommentarer

Nedsatt fart — 7 kommentarer

 1. Hallo i havgapet!

  Du er nok ikke ensom i lengselen etter lysere tider. 🙂 I farta nevner jeg at mørketiden er bak oss, lysere tider blir bare lysere og lysere for hver dag! 😉 Men det vet du vel du også.

  Lyste litt opp når du nevnte «Vi menn», et blad som jeg ikke veldig ofte legger i handlekurven. Selv om du avslører at midtsiden ikke blir aktuell, kommer jeg til å følge med fremover. 🙂 Regner med et tips om det slår til med noen kjente glimt.

  Når jeg ser bilder fra strøket ditt tenker jeg ofte: «Tenk å bo i selveste Nasjonalgalleriet!» Men glemmer ikke at det sikkert har både for og baksider. Ønsket for meg står klart og tydelig og kunne gjerne ha blitt til virkelighet om det hadde vært for en god del år tilbake. Nå må jeg nok finne meg i å bo her som jeg bor. Men det nest beste er jo heller ikke å forakte. 🙂

  Håper lyster og overskuddet dukker opp igjen snart, og kommer i takt med hjernen og resten. Nå er det like før bunader, flagg og viktige remedier må tas frem igjen. Hurra! Her går det unna! 🙂 Fin helg og fine dager ønskes fra fastlandet.
  karlhalvorsen recently posted…GAMMELT OG USLITELIGMy Profile

  • Er nok mer klar over at vi går mot lysere tider enn de fleste vi her, men idag så måtte lysa tennes tidlig lell for værgudene mørkla oss litt.
   Nå er vi heldigvis kommet så langt at det er mulig å ta en tur til Frøya igjen uten at vi må kjøre etter lommelyktlys begge veier, og det er fremskritt bare det 😉

   Skal nok holde øye med vi menn fremover, men det var vel påskenummeret som skulle ha med den artikkelen han laget nå. Om vi blir med der? kanskje litt tvilsomt hvis han skal utover igjen til sommeren, men vi får se hva som skjer. uansett, ingen midtside…
   strengt tatt så har de vel heller ikke midtsidepiker heller 😀

   Trur så gjerne at du ville ha bodd her, men skjønner at det ikke er mulig, det begynner å dra seg til for oss også nå. Leter etter, i det minste, vinterbo i mer sentrale strøk. Man skal ha god helse for å bo så avsides til som vi gjør og det har ikke hverken jeg eller gubben lenger. Sommerstid er det mye enklere å være her, og det vil vi nok fortsette med uansett. Men Nasjonalgalleriet? jajo, det er flott nok her ute til at det kan kalles det 😉 Vi er i det minste freda.

   Bunader og flagg? Sist år når den slags skulle fram her ute, ja du har vel sett det innlegget mitt? Det var ikke mye håp om flotte antrekk for oss som skulle over i båt da. Kan ikke skjønne det jeg, men nasjonaldagen skal liksom være dårlig vær da, dårlig gjort.

   Du får ha en fin helg, og uke, for jeg aner ikke når jeg er på nett neste gang igjen 😉
   Klem

  • Båt må ha, eller som Bamsefar sier hver gang vi ser CSI-Miami: Båt ha, båt ha, innledningen der viser sånn elvebåt 😉
   klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge