Kjære værguder!

Kjære værguder av alle slag.
Jeg er ikke sikker på om dere har oppdaget det, men vi har nå kommet oss over i april måned. Det skal egentlig være en vårmåned, slik har det alltid vært og slik skal det være.

Jeg vet at dere forsøkte å vise dere fra deres flotteste side, sånn innimellom i dag

Men dere skjønner det, at det der det holder ikke for meg. Jeg er heks, og på denne tiden skal hekser plante blomster, eller i det minste så frø! Og det går det ærlig talt ikke an å gjøre når bakken ser sånn ut:

Det der er ikke jord til blomster, det ser dere vel?
Og hva med det under her? Der skulle det egentlig blitt satt opp drivhus nå i påska.

Hvordan skal man få til det når dere lager en sånn hvit verden? Det er jo ikke mulig må dere forstå.

Jeg forsøkte til og med, både med kikkert og kamerazoom, og se etter om det kunne være noe bedre på andre sida av havet her, sånn inne ved fastlandet. Dere er jo så flinke til å favorisere de sånn til vanlig, men det ser like ille ut der jo!

Så dere skjønner det værguder, her ønsker vi oss veldig vår nå, det er bare en knapp måned til lamminga begynner, gåsa skulle allerede ha begynt å legge egg… og vet dere, i mai, ja da skal jeg faktisk begynne innhøstinga av marikåpe. Det her kommer til å gå fullstendig galt det.

Bare se på den stakkaren over her! Den fryser ihjel den om ikke dere snart skjerper dere.

Så kjære værguder, nå vil vi ha VÅR!


Kommentarer

Kjære værguder! — 13 kommentarer

 1. Fullstendig enig, et eller annet galt med forsendelsen. Kanskje post i butikk…?
  Ikke vet jeg, men nå er det nok. Fra bart til 30-40 cm på noen timer. Men det ble da hvit påske og fare for snøskred, midt i Trondheim. 🙂

  • Tja, eksisterer Tullpost fortsatt? Kan være der det har skjedd noe galt? Ellers så ryktes det at det er mange på sånn harryhandel? Jeg aner ikke hva dem handler, men kan det være snø?
   Jeg trives vanligvis veldig greit her ved kysten, men med sånne snømengder på ukurante årstider så må jeg snart finne på noe. Plastkuppel over hele øya kanskje? 🙂

 2. Nesten dårlig gjort å legge ut bilder hos meg av våren. Uff 🙁 jeg sender den oppover til deg. Selv syrinene har fått knopper og det er jo fryktelig tidlig!!! Håper bakken tiner og våren også kommer din vei. Kan du ikke hekse litt???? Klem og god påske min venn 🙂

  • Jeg var litt snurt når jeg så våren hos deg ja 😉 Men vi satser på å få en fin sommer her, sånn når værgudene får rydda opp i rotet sitt. Jeg har bestilt det, men jeg glemte vel vår-bestillinga den gangen, for da var det et fryktelig vær her, nærmere orkan og fysj.
   Påskeklemmer til deg også, og koseklapp til Embla 😉

 3. Vi beklager at du tar det slik, men ifølge våre notater har dere hatt lite snø der tidligere i vinter. Nå skulle det hele være rettet opp og våren kommer til å sendes så snart vi er tilbake fra påskeferie.

  mvh
  Boreas Nordavind

  • Da synes jeg dere får komme dere hjem fra ferien fortest mulig! Her er det masse frø som skal i jorda og sånn som det er nå så er det bare spurvene som har begynt såing.

 4. Er det blitt noe bedre de siste dagene? April har hittil vært umulig.. Ok, skal ikke klage, her har det vært sol. Men, når gradestokken viser 1,6 MINUS om natta, da, begynner jeg å lure…

  • Idag har det faktisk vært sol her, er ikke helt sikker på om det kanskje er en hallusinasjon eller ønsketenkning, men det ser ut som ei sol. Litt dis, men flott.
   Dette årets april har ikke vært den beste nei. Så vi får bare håpe at sommeren blir fin 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge