Januar snart slutt

Og siden jeg stort sett ikke er noe særlig flink til å oppdatere meg sjøl på nett for tida så tar jeg en kjapp oppsummering nå når jeg først er her:

Helsetilstand er som før, litt svimmel innimellom fortsatt. Virus på balansenerven sa legen, men selv om han sendte meg to turer inn til vampyrene fant han ingenting. Ikke hadde jeg trøbbel med hjertet heller, det påstod EKG-en ihvertfall. Så da er jeg fortsatt uten diagnose, eh, eller rettere sagt, galskapen og den kroniske pengemangelen er her fortsatt.

Kjøpestopp fungerer utrolig godt. Jeg hadde satt opp bomullsokker som en må anskaffes sak, det ble gjort. Ellers ikke noe, faktisk, ingenting! Enda jeg har hatt to turer inn til fast-Frøya og der er det salg, januarsalg, vintersalg osv. Men hah, meg klarer dem ikke å lure, ikke i år 😉

Et kamerastativ var på innkjøpslista, men pytt, jeg har bursdag i februar så det kommer da. Mobiltelefon kjøpte jeg i romjula, så den er ny nå. Bursdagsgave til gubben ble bestilt da også, så nå har han nye tøfler… men der var vi miljøvennlige i tillegg. Timberland er visstnok et «fornuftig» merke å kjøpe.

Derimot sliter jeg litt med økologisk vin. Mitt lokale vinmonopol er en veldig liten butikk, og hvitvin som er økologisk bestod av en type, kun på flaske. Må virkelig huske på å kjøpe det via nett… større utvalg da og sjanse til å gjøre det økologisk.

Værgudene oppfører seg eksemplarisk for tida, unntatt på onsdager. Hvorfor akkurat onsdager? enkelt, det er den ukedagen vi har båt tur/retur fastlandet uten at det blir evigheter med venting. Og det ser det ut til at værgudene ikke synes noe som helst om.

Vampyrmodusen, sånn utenom de blodtappende altså, men det som kunne kalles døgnrytme. Vel, den er blitt borte, nå er det dagslyset som gjelder i en periode. Står opp rett før soloppgang, og sengetid rett etter solnedgang. Noen kvelder blir det noen timer i kveldsmørket, men det har blitt veldig mye soving. Sånn er det i mørketida når man ikke har innlagt strøm 😉

Men det blir noen nydelige bilder av soloppgangene
soloppgang i januar

Med dette bildet så deltar jeg også i Himmelsk #121 hos Petunia, der er det mange flotte himmelbilder

 


Kommentarer

Januar snart slutt — 12 kommentarer

  • Selvfølgelig er det Hi-tid vi er inne i nå.
   Der kan du se, hukommelse er fortsatt en fin bil – som jeg ikke kjører 😉

 1. Bilden ser ut som en sån såkallad rana man väver och hänger på väggen.
  Otroligt vackra färger.
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  • Tusen takk Meta
   soloppgangene kan nok ligne på sånn vevnad som det heter på norsk. Helt fantastisk hva naturen kan skape
   klem

  • Tja, jeg har aldri hatt evnen til å tjene store penger uansett, har sikkert noe med det at jeg ikke aner hva poenget er med det 😉
   klem

 2. Det å leve i ett med naturen og været og lysene på himmelen synes som å være stor lykke. Da blir dere sånn som Tarzan. Han er tøff. Dere blir vel ikke jungelens herrer, skjønt jeg vet jo ikke hvor vilt det egentlig er der ute i havgapet, men dere blir mer konge og dronning av storhavet. Tøft.

  Her inne på land er vi alle telte. Vi på Blåbærbloggen har meninger om det å være telt. Og vi har skrevet dikt om det:

  I visse kretser ser man alt
  som redegjort for og betalt.
  Forbannet er man. Det er leit.
  Men på den annen side greit.

  • Tusen takk for diktet Anders 😉

   Jungelens herrer blir nok ikke, er litt for spinkel vegetasjon her til at det kan ligne en jungel. Men en av gammelkara på naboøya døpte meg tidlig om til å være Risøyas dronning, en tittel jeg bærer med stolthet om enn litt spøkefullt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge