Brennende skuldre

Det er så mangt som setter en stopper for kreativiteten til et stakkars menneske. Jeg vil veldig gjerne sitte i timesvis med bilderedigering, designe nettsider og ikke minst få gjort om på et par (minst) av de stedene jeg har på nett. Men neida, skuldrene svikter, fullstendig, de tar fyr!

Egentlig ikke helt da, men så fort det har gått en liten time eller to så begynner det å brenne i de, og da er det bare å gi opp å bruke noe mer tid foran pc-en.

Nå kan det selvsagt komme av at det blir mye bæring for tida. Det er så bløtt overalt at det er absolutt ikke mulig å komme fram med atv på øya her. Et amfibiekjøretøy kunne kanskje klart det, eller beltevogn. Men det har vi ikke. Så da må absolutt alt som skal til hus bæres. Og det er jo heller ikke mulig å komme frem på stien, ikke uten dykkerdrakt ihvertfall, så det blir til å vasse seg gjennom høy lyng.

Ikke si at det er fin trim, for det er det ikke. En vedsekk på 40 liter som skal fraktes gjennom høy lyng i oppoverbakke. Jo det er mulig noen synes det er fin trim, men ikke med mine ledd. Ikke er det så mye bedre med vedbrikketer, de sekkene veier 10 kg. Og det går med en sekk av hver daglig. Men for all del, er det noen som føler at de trenger litt trim så må de gjerne komme hit. Vi har to paller med ved og et tonn med vedbrikketer som skal fraktes opp 😉

Nuvel, det var dagens oppdatering fra denne kanten 🙂

Bildet er Leonardo da Vinci – anatomisk studie av en skulder, helt utrolig at han klarte å tegne det så detaljert mener jeg 😉


Kommentarer

Brennende skuldre — 4 kommentarer

 1. Det kan jo bero på ei aldeles lita muse arm også, eller hva det heter. Kjente, men slett ikke kjære, symptomer her. Gikk jo selv i mange uker med det nettopp og kjenner det veldig snart igjen når PCen brukes. Må lette litt på trykket med nettbrett og den slags i mellom. Nå har jeg jo hjelp på andre områder med det. (Aldri så galt at det ikke er godt for noe)

  Høres slett ikke ut som god trim, men trim er det sikkert for det. Tror ikke jeg melder meg på denne «dugnaden». Håper det gir seg og sender utover de aller beste ønsker jeg finner om riktig snarlig og god bedring.

  Med det samme når du snakker om bilderedigering, synes jeg å ha sett et innlegg om, for/mot det og en del spørsmål angående dette. Jeg er vel ikke mot bilderedigering, men mener muligens at det burde stått når de er redigert, når de brukes til dokumentasjon og slikt. Kanskje ikke ved «kunstnerisk» utfoldelse og design av websider slik generelt, er tanker som vandrer. Tidligere sto det bildet er manipulert, nå er det vel nesten slik at en må sette på normale bilder at det ikke er det. Troverdigheten har fått seg en smekk, tenker jeg og er redd for hvordan dette utarter seg. 🙂

  Kan jeg være litt konservativ og skvetten av meg, tro? 🙂

  • Er nok en litt dårlig arbeidsstilling kombinert med altfor dårlige ledd sånn generelt. Har nok hatt for mange tunge løft i mitt liv.

   Vil ikke du heller være med? 😉 Nei det er forståelig, det her er nok mest egna som trim for de yngre vil jeg tro.

   Og her fant jeg dine synspunkter på bilderedigering. Jeg er helt enig i at når et bilde brukes til dokumentasjon bør det opplyses om det er manipulert. Til illustrasjonsformål derimot trengs det vel ikke. Ei heller til «kunstnerisk» utfoldelse, da er det vel heller unntaksvis at det ikke er manipulering.

   Men det er synd at det ikke står på for eksempel bilder av kjendiser og modeller at bildene er manipulert, noe de veldig ofte er, for de bildene ødelegger mye av tenåringers selvbilde.

   På den annen side, det finnes vel knapt en fotograf lenger som ikke fikser litt opp på bildene sine i et dataprogram. Korrigeringer av lys, farger osv. Det har vel blitt det vanlige. Jeg er veldig sløv på å gjøre sånt, ikke fordi jeg ikke kan, for det kan jeg, men jeg glemmer det rett og slett. Og er sikkert ikke så kritisk heller 😉
   Men konservative? Fordi man foretrekker et naturlig uttrykk? Nei, det synes jeg ikke.

 2. Beklager, ingen bærehjelp fra denne kanten. Jeg bærer meg heller over vondter og slikt.
  Ikke greit med Brann i skuldrene for en adoptert trønder nei. Fra spøk til noe helt annet. Har du noe du kan gjøre med de skuldrene?
  Du får en mormorklem, men vet ikke om det har så stor virkning.

  • Å joda, jeg har jo stivbeint lindring og den hjelper. Men de trenger vel aller mest fred og ro, og ikke minst en bedre arbeidsstilling når jeg ikke klarer å holde fingra fra pc-en.
   Brann skal jo helst bankes ned i støvlene, og det ville vært praktisk for da holder beina seg varme 😉
   Mormorklemmer varmer og det er godt det, klem 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge