Blir smårar her

Jada jada, jeg veit at jeg ikke er helt god i utgangspunktet heller, men lell da. Nå begynner jeg å bli sånn smått sprø av det norske språk rett og slett.
Greit nok, det finnes dyslektikere der ute, de er tilgitt uansett. Skjønt jeg har en kompis av den sorten, som den gang det fortsatt bare var en linje display på mobiltelefonene, du husker de?, da kunne han finne på å skrive 160 tegn uten tegnsetting, mellomrom eller andre skiller.

Neida, det jeg holder på med nå er å reinstallere et system for nettbutikk, som selvfølgelig ikke er på norsk i utgangspunktet, det er greit nok. Men så finnes det heldigvis oversettelser… hmm, det var det da!
For den forbaskede oversettelsen finnes i to versjoner med hver sin karakter. Nå blir det for teknisk trur jeg, vi dropper det.

Hele idiotien er de forbanna spesialbokstavene vi har her i landet, nemlig Æ Ø Å, gud bedre som jeg hater de bokstavene nå! Hadde enda nordmenn hatt navn og adresser uten disse hersens tegna, men neida, det kryr av gateadresser, fornavn, etternavn og stedsnavn med disse bokstavene.

Så hva er problemet mitt? Joda, uansett hva jeg enn gjør så blir ikke bokstavene godtatt. Om du heter Øyvind Ås og bor i Øvreveien på Åsheim, ja da forsvinner faktisk alt ut av bestillingen i butikksystemet. Er det rart jeg blir frustrert?

Oka, da har jeg fått skrevet det av meg, trur jeg, på’n igjen altså…


Kommentarer

Blir smårar her — 4 kommentarer

  • Fikk orden på bokstavene, nå gjelder det bare tallene
   og blir ikke tallenes tale klar, ja da trur jeg at å gi opp blir løsningen
   Klem

  • Jeg har heldigvis en engel som heter Rune på forumet for nettbutikksystemet, han forbarma seg over meg denne gangen også. Skjønt jeg lurer på om det er for å få meg ut av forumet før jeg gjør for mye ugang? Jo, det er nok derfor for det er sjeldent han svarer andre så raskt som meg, hihi.
   Han Billypjokken kjøper bare champagne han så hvor Adam kjøpte øl i Paris tviler jeg på at han bryr seg om, men hadde han gjort det så skulle jeg absolutt gitt han beskjed ja, engelsken min fungerer utmerket når det kommer til sånt, merkelig nok 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge